Ontdek ons (textiel) verleden
Filter de verhalen naar thema

Expositie ‘Wevers aan het woord!

Expositie ‘Wevers aan het woord! 8 tot en met 21 september 2017

De LEVgroep heeft samen met de gemeente Geldrop-Mierlo een expositie  samengesteld over het textielverleden van Geldrop-Mierlo. Wevers van toen komen aan het woord. Zij vertellen over hun werkervaringen in één van de vele textielfabrieken die Geldrop-Mierlo toen telden.

Opening expositie

Op 8 september om 14:00 uur gaat deze expositie van start. U bent van harte uitgenodigd om bij deze opening te zijn. Natuurlijk mag u ook vrienden en familie uitnodigen voor deze opening. De expositie vindt u in het dienstencentrum van de LEVgroep aan de Kettingstraat 5 in Geldrop. 

Uitnodiging expositie 'Wevers aan het Woord' - Geldrop

Uitnodiging expositie 'Wevers aan het Woord' - Geldrop

Looptijd en openingstijden

Kunt u niet aanwezig zijn bij deze opening? Geen nood. De expositie is ook in de weken erna nog te bewonderen. Tot en met 21 september is de expositie op alle werkdagen (dus niet in de weekenden) geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 17:00 uur. 

Expositie 'Wevers aan het woord'- LEVgroep Geldrop

Expositie 'Wevers aan het woord'- LEVgroep Geldrop

Vertel ook jouw verhaal over het textielverleden!
Heb jij nog herinneringen aan het textielverleden van Geldrop of Mierlo? Of heb je nog foto's of documenten ervan in die oude doos op zolder. Laat het ons weten en wij delen ook jouw verhaal of afbeelding.
Vertel hier je verhaal en/of upload afbeeldingen >

Verleden Veweven in het heden maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x