Ontdek ons (textiel) verleden
Filter de verhalen naar thema

Disclaimer

De informatie op geldropcentrum.nl/verweven komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze website bevat informatie afkomstig van diverse bronnen. Ondanks alle zorgvuldigheid, kan het altijd zo zijn dat informatie niet -meer- helemaal correct is of verouderd. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan informatie op geldropcentrum.nl/verweven . Het is altijd zo dat de orginele besluiten en verordeningen bepalend zijn.

Het is mogelijk dat via de website van de gemeente Geldrop-Mierlo toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente Geldrop-Mierlo heeft geen zeggenschap over deze websites en kan derhalve niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Vertel ook jouw verhaal over het textielverleden!
Heb jij nog herinneringen aan het textielverleden van Geldrop of Mierlo? Of heb je nog foto's of documenten ervan in die oude doos op zolder. Laat het ons weten en wij delen ook jouw verhaal of afbeelding.
Vertel hier je verhaal en/of upload afbeeldingen >

Verleden Veweven in het heden maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x